Hvilke snapchat-kontoer følger du? Jeg trenger gode tips – og gir deg de kontoene jeg følger.

Snapchat er veldig gøy og veldig tidskrevende, både å lage innhold og se på andres innhold. Noen bruker snapchat skikkelig effortless. Selv er jeg ikke helt der. Jeg snapper når jeg husker på det og har overskudd til det. Siden jeg ikke viser barna mine på sosiale medier i særlig grad og heller ikke vil bruke mobilen for mye i nærheten av dem begrenser snappingen min seg. Jeg er en del sammen med dem og når de er i barnehagen prøver jeg å jobbe mest mulig. Men! Følg meg på snapchat åkke som! Jeg deler oppskrifter og treningsøkter og mye av hva vi spiser til hverdags. Vi lager jo all maten fra bunn av så jeg vil tro at særlig her er det mye inspirasjon å hente! Jeg heter saralossius på snap – add meg så snakkes vi der!

To ganger i måneden, den 10 og 26, snapper jeg for en konto som heter Kostholdsdamene. Der er jeg i fjongt selskap med damer som Linda Stuhaug, Helene Ragnhild, Fitfocuse, Maren Aasen, Sunt grep, og mange flere. Det jeg liker med denne samlingen damer er at vi er opptatt av kosthold alle sammen, men velger ulike veier. For det er som med oss som med dere: vi er alle ulike og har dermed ulike behov og preferanser når det gjelder kosthold. De dagene jeg har Kostholdsdame-snappen er jeg mer aktiv enn til vanlig. Jeg har snakket om mental trening, gitt boktips, delt handlelister og ukesmenyer, for å nevne noe. I dag har jeg snappen, så følg med!

Hvilke snapchat-kontoer følger jeg? Ikke så mange, for å være ærlig! Venninner følger jeg, og de sender jeg mange private snaps til. Jeg følger en ny snapgjeng som heter Helsesnappen. Melissa Spania og Gry Hammer er noen av profilene der. Selvfølgelig følger jeg snapchat-dronningen Inger i Dubai. Hvem gjør ikke det? Melissa Hartwig, damen bak whole30, følger jeg også. Hun er litt av en dame. Klok og morsom og veldig opptatt av å tucke toppene sine ned i jeansen og å trene i converse. Vi har alle våre ting. Juli Bauer, damen bak paleomg, følger jeg også. Veldig imponert av hennes sixpack, for å være ærlig, selvom jeg ikke er opptatt av å ha det selv. Jeg synes hunder ofte kan lukte vondt, men siden jeg ikke lukter bikkja til Juli er det greit at hun viser frem den hele tiden. Blitt litt glad i den, lissåm. Andre profiler jeg jevnlig titter innom er Pia Seeberg, Helene Ragnhild, Cecilie Ystenes og Annema Refsnes. Sistnevnte er en av mine favorittdamer på sosiale medier, forresten.

Hvem følger du? Tips meg om bra mennesker! Kanskje du er et bra menneske? Det trenger absolutt ikke være kosthold eller trening. Liker de gull og leopard, for eksempel, blir jeg fan!

 

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!