Ute etter tips til julemat som er litterann sunnere og kanskje snillere for magen enn det man vanligvis lager eller kan kjøpe i butikken? Jeg har samlet et knippe gode bloggere og bøker som kan hjelpe deg på vei.

Foto: Marte Garmann

SPRUDLENDE SUNN

De dyktige damene bak Sprudlende Sunn, Linn og Randi, har laget oppskriftshefte med pepperkaker, søte saker og andre kaker.  Både Linn og Randi er søtmumser som klekker ut smarte og smakfulle oppskrifter. Kjøpes her

dsc_0297

NATURLIG KOSTHOLD

Ida, damen bak Naturligkosthold.no har også laget et julehefte for de som har sensitive mager og lett blit oppblåst og får magevondt, for eksempel. Hun gir tips om tilskudd, timing av mat, og gir oppskrifter på både mat og kaker. Som e-bok er det virkelig ikke gærnt i pris – kun 89 kroner! Kjøpes her

2

GLUTENFRI JUL

Fotografen til boken min, Marte Garmann, har gitt ut sin tredje bok på eget forlag, denne gangen en kokebok for Glutenfri jul. Hvorfor ikke gi den til seg selv i førjulsgave om du eller en i familien din har sensitiv mage eller vil unngå gluten? Kjøpes for eksempel her.

glutenfrijul

Det her var tre tips – og heldigvis florerer det jo av gode oppskrifter for oss som ikke vil spise for mye sukker og gluten i julen!

PS: Ikke adlinks eller samarbeidsavtaler, kun fremsnakk! Og du, hvilke nettsider vil du anbefale? Sharing is caring, kommenter under!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!