Et av målene mine denne høsten var å bli sertifisert RAW Mental Trener Level 1. Og i går ble jeg sertifisert! Etter hvert kan du trene hodet ditt med meg.

Et av flere må denne høsten har vært å bli sertifisert mental trener. Det har jeg oppnådd og klapper meg selv stadig på skulderen for det. Kurset innebærer aktiv deltakelse hvor jeg ble kastet mye ut av min egen komfortsone, skrive en oppgave (jeg skrev om Indre dialog), The mental challenge (som er en dag full av fysiske og psykiske utfordringer, puh!), foredrag om oppgaven og eksamen. En 360 graders evaluering av kunnskap og egnethet som mentaltrener, vil jeg si. Vi har vært rimelig avkledd i løpet av kurset, sjelegransking, man møter seg selv i døren, går litt på veggen – og kommer ut som en mer hel og tøff person på andre siden. Jeg er inmari stolt og veldig takknemlig for kurset og kunnskapen jeg har tilegnet meg både faglig og om meg selv.

Hva har jeg lært av å bli sertifisert mentaltrener? Jeg har lært at jeg må jobbe med pusten min og å koble av. Men det visste jeg jo – det er bare greit å få det påpekt av flere at her er det en jobb som må gjøres som ingen andre enn meg kan ta tak i. Jeg har lært mye om indre dialog. Jeg har lært hvordan sette seg gode mål og actionpoints for å oppnå disse målene. Det har vært inmari nyttig for eksempel i arbeidet mitt med Ingefær podcast. Jeg har lært at jeg liker å jobbe med mitt eget hode og andres hoder. Jeg får energi av det. Derfor har jeg lyst til å jobbe med andres hoder etter hvert. Du får sende meg en mail om du tenker du har forbedringspotensiale på noe eller ønsker å finne mer ut av dine verdier og mål i livet eller med spesifikke oppgaver du har!

Hvis du er keen på å lære mer om deg selv og andres hoder anbefaler jeg deg å sjekke ut kurset selv. Info finner du her!

Ingefær-episoder om mental trening

PS: Siden dagen i går ble tilbragt på RAW trening benyttet jeg muligheten til å teste om jeg klarte en pullup. Har ikke testet det på evigheter – kan ikke huske sist. Oooog: jeg hadde tre sammenhengende enkelt inne! Ble greit rusa på meg selv etter det, ass.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!