VINNER TRUKKET! I år som i fjor kjører jeg en juleluke i uken hvor du kan vinne fine førjulspremier. Bak den første luken skjuler det seg sunne og smakfulle saker fra Soma! Og hver uke vinner også minst en leser også et Ingefær bærenett. 

Luken inneholder Rosa Himalayasalt, Ecuador (skikkelig god 70 prosents sjokolade), Cocosa, sjokoladeformer og oppskriftshefte. Finfint julesnopsett med andre ord!

Julekonkurranser skal ikke være vanskelig. Denne uken trenger du bare legge igjen en hyggelig advenstskommentar her på bloggen for å vinne. Jeg trekker vinner førstkommende fredag. Lykke til!

dscf3036

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!