Det her synes jeg er skikkelig stas: Jeg er blitt Run and Relax-ambassadør! Det gir deg rabattkode og meg mulighet til å trene i de diggeste klærne i garasjen (og egentlig gå i klærne hele dagen siden jeg jobber hjemme).

Samarbeid med Run&Relax

Jeg vet jeg ikke er den eneste som er glad i klærne fra Run and Relax. Jeg har en venninne som sverger til treningstbh’ene dag ut og dag inn og selv hadde jeg gått i jumpsuiten offentlig om det hadde vært sosialt akseptert å for eksempel hente i barnehagen eller handle mat i den.

dsc_3163

Bh her // Tights her (adlinks)

Siden jeg jobber hjemmefra og trener hjemme går jeg for det meste i treningstøy hjemme og ved levering i barnehagen. (Jeg har som regel dusjet, sminket meg og fått på vanlige klær innen hentetid i barnehagen..). Det er ingen som ser meg hjemme, men jeg liker selv å føle meg fin og å ha på meg klær som sitter bra, er behagelige å bevege meg i og av høy kvalitet.

 

dsc_3161

Bh her (adlink)

I tillegg er det, som ved alle samarbeidspartnere jeg knytter til meg, viktig for meg å like folkene bak merket og filosofien og verdiene til merket slik at jeg kan stå støtt i mitt valg av samarbeidspartner. Så da Vibeke Klemetsen sendte meg en mail og lurte på om jeg ville være ambassadør, i godt selskap med for eksempel kettlebelleksperten Annema Refsnes, fikk hun ja med en gang. Jeg er superstolt!

dsc_3213

Topp her (adlink)

Nok prat. Her er rabattkoden! Når du bruker «sara-20» får du 20 prosent ved første kjøp. Det er jo perfekt nå i disse førjulstider. Anbefaler også å sjekke ut julekalenderen deres, hvor de hver dag har et plagg til 40 prosent.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!