Konkurransen er avsluttet – takk for så mange fine kommentarer! Wonderbag er er en slow cooker som ikke bruker strøm! Det betyr at du kan sette i en varm gryte om morgenen og etter jobb er middagen klar. Vinn en wonderbag i dagens Juleluke!

Premie sponset av NaturligLiv

Helt ærlig – det er så mange fine ting med Wonderbag at jeg ikke vet helt hvor jeg skal starte. Men jeg bare kjører på så får vi se hvordan det går.

Med Wonderbag er næringsrik gjort enkelt. Det er rett og slett en ikke-elektrisk og bærbar langtidskoker. Typ en moderne og litt finere versjon av dynegrøt, lissåm. Etter at gryten med for eksempel kraftkokt suppe er tatt av ovnen plasserer du den i Wonderbagen, snurper den igjen og åpner den etter flere timer når du ønsker mat. Vi har for eksempel brukt den i sommer, til å ha med varm (!) middag på stranden. I stedet for å ha maten i ovnen når du ikke er hjemme, som når du vil ha oksehaler til middag en søndagsettermiddag, kan du altså bruke en Wonderbag.

wonderbag-langtidskokertest3

Kjøp en – doner en. (Akkurat som Toms). For hver Wonderbag som kjøpes fra Naturlig Liv doneres en til familier som trenger det et sted i Afrika.

Ikke alle har det som vi ser på som det naturligste i verden: strøm. Mange steder er det ikke strøm, eller strøm bare noen tider i døgnet, så da vil en Wonderbag være en inmari god løsning. I tillegg koker mange mat over åpen ild, som både forurenser og gjør at kvinner (siden det er kvinner som som oftest har ansvar for matlagingen) blir bundet til hjemmet i stedet for å kunne arbeide utenfor hjemmet.

Vi hadde julegrøt for 20 små og 20 store forrige helg. Jeg lagde en versjon av risengrynsgrøt på hjemmelaget mandelmelk, og den ferdiggjorde seg i Wonderbagen etter oppkok. Det så nesten sånn her ut.

risgrot-i-wonderbag

Uansett, konkurransetid! Jeg trekker vinner på mandag og spørsmålet er: Hva ville du laget i en Wonderbag?

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!