Vinner trukket – tusen takk for gode skjønnhetstips! Jeg simpelthen elsker gode, økologiske skjønnhetsprodukter. I det siste har jeg fått testet flere produkter fra Rå Organic Skincare og synes vinneren av denne juleluken er skikkelig heldig!

Premie sponset av Rå Organic Skincare

Helt siden jeg ble gravid med Elly har jeg vært opptatt av økologiske produkter. Eller, jeg var opptatt av det før det også, men det ble så viktig for meg å bruke så naturlige produkter som mulig da jeg var gravid og senere ammet, og så ble jeg gravid igjen og jaggu ammer jeg ikke enda. Ergo: det aller meste jeg har av produkter er økologisk. Hør mer om hvorfor velge økologisk i Ingefær-episoden om nettopp dette!

Den siste tiden har jeg fått teste flere produkter fra Rå Organic Skincare og er veldig fornøyd. Jeg digger, som vanlig, at det er et lite gründerselskap og at mange av råvarene er fra Norge. Jeg liker designet og ikke minst synes jeg de aller fleste produktene jeg har testet står til forventningene.

dscf3053

Forrige uke var jeg innom butikken deres på Sandvika Storsenter for en prat med butikksjefen der, Jeanette, og for å få en hudanalyse slik at jeg kunne få produkter tilpasset min hud. Spent på å se om disse produktene gir ekstra glød eller har annen påvirkning!

dscf3045

dscf3050

Og selvfølgelig kan du få en deilig førjulspremie! I settet er det Grøde saltsjampo, Grøde ekstra pleiende krem og Sevje epsomsalt kroppskrubb. Epsomsaltet bør forøvrig ikke brukes av gravide, siden det inneholder sevje som er rensende. Jeg bruker selv Grøde saltsjampo tre ganger i uken og elsker den såpass at min bff får den til jul.

dscf3061

Jeg trekker vinner onsdag, og alt du trenger å gjøre er å svare kort på: hva er ditt beste skjønnhetstips? Siden jeg skal gifte meg til sommeren trenger jeg jo alle tipsene jeg kan få!

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!