Trenger du litt ekstra inspirasjon til å virkelig komme i gang med det nye året? Jeg har plukket ut fem Ingefær podcast-episoder som vil gi deg en skikkelig kickstart!

1: Praktiske tips til sunne valg for store og små i en travel hverdag

bilder LInn

I episode 17 gir Sprudlende sunne Linn oss mange gode tips om hvordan enkelt velge og lage sunn mat for hele familien i hverdagen. Hva gir man til babyen? Småbarna? Hva når søtsuget melder seg? Heldigvis kan sunne valg være enkelt, og det gir også ekstra energi. Slik blir det en positiv sirkel!

2: Trening trenger ikke være på et treningssenter
_DSC8897-Edit-Edit

Rett før sommerferien snakket jeg med Funkygine om sommertrening, men sommertrening kan like gjerne være vintertrening. Funkygine gir oss tips om hvordan klemme inn bevegelse og raske økter i hverdagen. Man trenger ikke et treningssenter for å få trent litt. Det er jo jeg et eksempel på, som kun bedriver husmortrim i stuen.

3: Lyst på en skikkelig kickstart på matvanefronten?
Paleoline

Hør episoden med PaleoLine og meg
hvor vi snakker om hvordan og hvorfor gi kroppen så næringsrik mat som mulig.

4: Snakker du godt med deg selv har du større sjans for å lykkes med endringer!
linerawtrening-png

Mentaltrener Line Bakkevig gir oss i episode 38 av Ingefær
oss mange gode grunner til at vi burde snakke godt og konstruktivt til oss selv. Gjør vi det, har vi større mulighet for å lykkes med endringer vi ønsker å gjøre i livet vårt, og til å oppnå målene vi setter oss.

5: Kunnskap gir makt og gjør sunne valg lettere!
dsc_2975

Episode 19 med Børge Fagerli er tettpakket med lett forståelig informasjon
om hvorfor næringsrik mat er så viktig, hvorfor søvn, sollys, bevegelse og å jobbe med kroppen ikke mot er så viktig for helsen vår. For min egen del gir ny kunnska meg ekstra motivasjon og forståelse til hvorfor jeg velger å leve sunt.

God lytting! Og gi meg gjerne tilbakemelding på hvilken episode som traff deg og hvorfor, enten her eller på mail.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!