Je! Ingefær er tilbake etter juleferien! I del 1 av sunn start på 2017 snakker jeg om mat med Helene Ragnhild og om trening med Funkygine.

Hvordan etablere gode vaner rundt mat og trening? Det er det flere enn meg som lurer på, og det forsøker både Helene Ragnhild og Jørgine «Funkygine» Vasstrand å gi oss svar på.

ingefaer_expandet

Jørgine røper dessuten at hun er blitt en bridezilla, siden hun gifter seg denne sommeren, og hun forteller oss at hennes trening i 2016 har blitt nedprioritert på bekostning av jobbing. Det skal ikke skje i 2017 og hun sørger for å planlegge og prioritere rett for å bli sprek igjen.
_DSC8897-Edit-Edit

Helene Ragnhild gir oss tips til å få bukt med søtsuget som de fleste av oss kjenner på etter en lang desember og gir oss også tre praktiske råd om hvordan endre vaner – og disse rådene vil jeg påstå funker på alle områder i livet du ønsker å forbedre!
heleneragnhild1

Du har tre valg

I del 2 snakker vi om hvordan sette seg oppnåelige og gode mål og hvordan man praktisk kan gjennomføre en endring i livet sitt. Den episoden kommer selvfølgelig neste søndag.

Forøvrig er det supert å være tilbake igjen! Det er så mye spennende som står på programmet den første halvdelen av 2017 – jeg håper du gleder deg like mye som meg!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!