Mental trener Cecilie Ystenes og supersterke Kamilla K gir deg i denne episoden av Ingefær podcast konkrete råd om hvordan lage gode mål og hvordan gjennomføre en endring eller forbedring i livet ditt. Lytt og lær!

I forrige episode ga Funkygine og Helene Ragnhild oss gode råd om hvordan starte året på en sunn og sprek måte. I denne episoden av Ingefær gir mental trener, gründer av RAW trening, forfatter, foredragsholder og kursholder Cecilie Ystenes oss konkrete råd om hvordan vi setter oss effektive og oppnåelige mål sett i kontekst av livet vi lever, hun forteller at det er viktig å drømme litt og at å justere målet underveis er smart – ikke et nederlag.

Tiden går uansett, så man kan like gjerne bruke tiden til å jobbe mot målet sitt.

Kamilla K har gått fra å være ganske rund til å bli en av de sterkeste kvinnene i Norge. Hun gir oss tre gode råd om hvordan du kan få til en endring eller forbedring i livet ditt.
Bilde 10.11.2016, 17.08.07

Cecilie påpeker at du selv må eie målet ditt. Kamilla forteller at det er du selv som må gjøre jobben. Og jeg sier at å spørre om hjelp både før og underveis ofte både er nødvendig og smart.

Aktuelle linker

Du har tre valg

Finn Ingefær podcast i iTunes

Hør episoden her

Last ned episoden som mp3

Håper du ble like inspirert som jeg ble av Cecilie og Kamilla!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!