Jeg tenker ofte på at jeg ikke vet hvor lenge jeg er her, derfor gjør jeg det beste ut av denne dagen, sier gjest i episode 50 av Ingefær podcast, Siri F. Abrahamsen. 

Siri er verdiskaper, foredragsholder, forfatter og gründer av Verdifabrikken. Siri fikk sin første venn da hun var 17 år, var trebarnsmamma før hun fylte 30 og mener at gode og nære relasjoner er en viktig faktor for helsen. Det er også støttet av Harvard-studien What makes a good life, som enkelt og greit sier at gode relasjoner gjør oss gladere og sunnere.

ingefaer_expandet

Siri og jeg snakker blant annet om

  • At det å være sterk kan være en svakhet
  • Hvorfor gode relasjoner er så viktig for helsen
  • At vi alle har en påvirkning, så alle kan gjøre litt
  • Den ene boken hennes Gleding og hva gleding er for noe
  • At det å fokusere på seg selv og selvutvikling ikke behøver å være egoistisk
  • At det å vite sine verdier og å kjenne seg selv gjør det lettere å være god med seg selv
  • Hvordan hun planlegger dagene sine og ukene sine for å være effektiv men også for å ha av-tid
  • Og mye, mye mer

bilde gleding
Illustrasjon/design: Vibeke Høie-Holgersen

Du har tre valg

Finn Ingefær podcast i iTunes eller din favoritt podcast-app på mobilen og trykk subscribe.

Hør episoden her:

Last ned episoden som mp3

Aktuelle TED-talks

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!