Jeg kan ikke tenke meg å feire bursdagen og valentines på en bedre måte enn å snakke om Ingefær og meg selv foran publikum!

14. februar er først og fremst min bursdag, dernest valentines. Og i år feires dette med å bli intervjuet live på Mesh i Oslo kl 19, av Robert Shaw som har startet en podcast om podcast; Podprat. Jeg er første som blir intervjuet. Om eventet skriver han:

14. februar holdes første PodPrat live event, hvor jeg intervjuer Norges mest spennende podkastere.

Første gjest ute er Sara Lossius, bak podkasten Ingefær. På kun to år har Sara helt alene, bygget opp et stort publikum, inntatt den meget ettertraktede bannerplassen i iTunes og gitt ut 50 episoder.

Her vil vi snakke om alt over og under podkasting, samt at det vil holdes en Q&A hvor publikum kan spørre om hva de måtte lure på.

Arrangementet er gratis.

Her kan du lese mer om eventet og melde deg på! (Men du trenger ikke melde deg på, asså, bare å dukke opp). Si også fra til de du kjenner som kan ha interesse av intervjuet!

Jeg skal rett og slett dele mine erfaringer med å starte en egen podcast, hvorfor jeg gjør det, motbakker, oppturer, fremtiden.

(Og etterpå skal jeg ta et glass bursdagsvin med Jon, hehe!)

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!