Denne smoothien er fyldig, smakfull og en real skjønnhetsbooster!

Kirsebærsmoothie gir meg litt luksus i hverdagen. Og jentene mine elsker den! Såpass at sist jeg lagde denne smoothien ble det ikkeno’ til meg. Jeg synes fargen er så fin og når jeg lukker øynene ser jeg for meg at jeg står barbeint i gresset og rundt meg er det sommer.

Det er kollagenet som gjør denne smoothien til en ekstra skjønnhetsbooster. Hvorfor jeg anbefaler kollagen og selv bruker det hver dag kan du lese om her!

DSCF3159

[ingredients title=»Ingredienser kirsebærsmoothie 1 – 2 personer»]
  • 1 – 2 dl kokosmelk
  • 1 – 2 dl vann (avhengig av hvor tykk og mengde fett du ønsker i smoothien)
  • 1 banan
  • 200 – 300 gram kirsebær (jeg synes jo mer jo bedre)
  • 2 ss kollagen
  • Evt et par puter frossen spinat
  • Evt 1/2 – 1 ss råkakao
[/ingredients] [directions title=»Fremgangsmåte»]
  1. Ha alt sammen i en blender og bland
  2. Pynt med frosne kirsebær
  3. Nyt!
[/directions]

Ønsker du en litt søtere smoothie kan du tilsette ekstra søtning i form av honning, stevia eller kokosblomtsukker. Jeg synes den er søt nok som den er.

DSCF3155

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!