I episode 52 av Ingefær podcast blir vi litt klokere på hvordan vi kan bli litt sterkere! I en tettpakket time snakker Martin Norum og jeg om det meste innen trening og kosthold.

Martin Norum er aktuell med boken Sterkere: fra trent til veltrent, sammen med Benjamin Christensen. Martin er foredragsholder, PT, forfatter og gründer. Han er ikke redd for å uttale seg i media om saker som opptar ham, hvilket er en av grunnene til at han i såpass ung alder, 26 år, har oppnådd mye.

ingefaer_expandet

I en tettpakket time snakker Martin og jeg om:

  • Hva hans beste helsetips er – og at han ofte selv ikke lever opp til det
  • Hvordan han jobber: Mye eller effektiv eller begge deler?
  • Fordelen med trening og styrketrening
  • Forskjellen på kvinner og menn når det gjelder trening
  • Smart programmering for å bli sterkere
  • At det optimale kostholdet er individuelt
  • … men at det likevel er visse retningslinjer som er gode å følge
  • Hva han tenkte da han tok PR med 17.5 kilo i markløft og dermed havnet på 2. plass i NM 83-kilosklassen i fjor
  • Og mye, mye mer

ProfilbildeMartin4

Selv har intervjuet med Martin gjort at jeg har blitt gira på styrketrening igjen, noe du som følger meg på Instagram har sett! Nå er jeg titt og ofte ute i garasjen. Jeg øver også på å bli enda bedre i pullups på ringer som henger i stuen. (Jentene våre har barneringer!)

 

Hvordan høre episoden

Finn Ingefær podcast i iTunes, A-cast appen eller en annen podcast-app og trykk subscribe.

Hør episoden her:

Last ned episoden som mp3

Likte du denne episoden er jeg sikker på du vil like

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!