… er et spørsmål jeg ofte får. For tar det noe tid å lage en times podcast i uken og et par blogginnlegg, lissom? Gjør jeg noe annet i tillegg? I dag deler jeg ukens kalender.

En av grunnene til at jeg startet for meg selv var fordi jeg liker å ha fleksibilitet og mer tid med jentene mine mens de er små. Denne uken ser det ut til at det blir fem dager i barnehage for dem. Det pleier å være fire dager og ikke helt fulle dager. Det betyr at jeg ofte må jobbe på kvelden. Det betyr også at jeg utsetter en del prosjekter jeg skal gjennomføre til fordel for jentene. Businessen min går noe saktere fremover enn om jeg hadde jobbet 12 timer i døgnet eller mer. Det skal gjennomføres og mål vil bli nådd, jeg gir meg selv bare en litt romsligere tidshorisont. For meg er å ha tid med jentene når de er små en veldig viktig og riktig avgjørelse, en avgjørelse som jeg er stolt av og som kjennes veldig meningsfull.

Og med det bakteppet, her er ukens agenda:

Mandag:
Morgen: Levere i barnehagen. Fie har vært borte fra barnehagen i halvannen uke, Elly i en (vinterferie), så jeg ser for meg jentene trenger litt tid før jeg går. Etter barnehagelevering skal jeg på et privat ærend.

Jobbagenda mandag er å forberede tirsdagens Ingefær-intervju. Jeg skal snakke med Dagny Thurmann-Moe om farger! Farger, sier du kanskje. Ja, farger, for farger påvirker oss så absolutt! Vi var på legevakten med Fie før vinterferien. Man blir jo nesten mer syk av å være der. Hvitt og sterilt og så grelt. Tenk hvordan opplevelsen av å vente i tre timer med et barn med 40 i feber på fjerde dagen ville vært om veggene hadde lunere farger og det appåtil hadde vært noen grønne planter der! Dagny er aktuell med en bok om hvordan farger påvirker oss, Farger til folket, som det har vært inspirerende og lærerik å lese.
fargertilfolket

Jeg skal også trene i løpet av dagen, jeg ser på det som en del av jobben min å holde meg i form. Skal begynne å skrive mer om min trening også, det etterspørres og jeg synes det er gøy å dele.

Mail står på planen etter lunsj, og så skal et blogginnlegg skrives før jeg henter jentene litt før kl 15.

Kvelden: Intervjuforberedelse, kveldstur eller bryllupsplanlegging.

Tirsdag:
Levere i barnehagen. Jogge en tur, før dra til byen og jobbe et par timer på cafe: mail, blogg, business.
Intervju kl 13 i studioet jeg låner i sentrum.

Etter intervjuet skal jeg til min brudekjoledesigner for første arbeidsmøte! Det føles veldig dekadent å ha egen designer, men det blir faktisk ikke dyrere enn de kjolene jeg syntes var fine i butikk (og de aller fleste ville jeg endret på, så kan likesågodt få helt min egen!)

Kommer hjem til legging av jentene og har ingen planer for kvelden.

Onsdag:
Levere i barnehagen.

Mesteparten av onsdag går med til å forberede LIVE-intervjuet/boklanseringen jeg skal ha av Gry Hammer og hennes ferske bok Den moderne jeger på torsdag. Jeg forbereder meg supernøye til live intervjuer (og igrunn alle intervjuer). Jeg leser boken et par ganger, jeg leser gamle intervjuer med henne, jeg skal lytte til mine to tidligere intervjuer, drodle litt med Gry selv, granske bloggen hennes og de sosiale kanalene hun bruker osv. Jeg setter opp en nøye outline og nærmest pugger spørsmålene. Når jeg har internalisert alle spørsmålene er jeg så trygg at jeg lett kan gå utenfor manus, og det er da det blir et bra live intervju.

Skrive manus og spille inn film om ukens podcast med Martin Norum.

Trene i lunsjen. Henter i barnehagen og tipper bryllupsplanlegging skjer på kvelden.

Også må jeg finne ut av hva jeg skal ha på meg på intervjuet og lakke negler, rosa såklart. Overfladisk, jepp, men jeg liker å se fresh ut.

16422507_585033455019636_7839696558119779627_o

Torsdag:
Levere barnehagen. Gåtur eller skitur eller trening før jeg skal til legen for obligatorisk celleprøve fra livmorhalsen. #sjekkdeg!

Publisere film. Blogginnlegg ut. Skrive et par ulike forslag til samarbeids-spotter som skal ut med Ingefær senere i mars og sende for godkjennelse.

Intervjuet med Gry er klokken 18, så før det forbereder jeg meg mentalt særlig ved hjelp av visualisering.
Spiser også godt før invervjuet.

Fredag:
Forhåpenligvis ikke levere i barnehagen, dvs at Jon tar fredag. Forberede intervju som jeg skal ha av en spennende forfatter mandag den 6. mars: lese ferdig bok, lese intervjuer, lese fagstoff om temaet, lage outline.

Høre igjennom søndagens episode av Ingefær, skrive og lese inn intro og utro, skrive to blogginnlegg om episoden.
Bevege på meg og hente jentene så tidlig som mulig.

Jon redigerer ferdig episoden på kvelden mens han drikker en liten øl.

Lørdag og søndag:
Lørdager tar jeg som regel helt fri. Søndagskveld liker jeg å jobbe. Jeg forbereder uken min og legger ting inn i kalender. Jeg lager matplan og bestiller mat og gjør klart barnehagesekker etc. Når jeg våkner mandag morgen vet jeg hva jeg skal gjennom den uken og er good to go!

I perioder har jeg også treningsmål og jobbemål hver uke. Jeg merker jeg jobber bedre når jeg har klare mål for uken. Det blir også lettere å skille ut hva som er viktig og ikke viktig, og dermed styrer jeg energien min mer i en hensiktsmessig retning. Jeg prøver å jobbe smartere, ikke nødvendigvis mer.

PS: Hva gjør jeg egentlig på det øverste bildet? Jeg tar armhevinger på ett ben. En av mine favorittøvelser om dagen. Styrke og stabilitet og konsentrasjon i en og samme øvelse!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!