På torsdag kl 18 hos CappelenDamm har Gry Hammer boklansering for sin nye bok Den moderne jeger. Jeg er bokbader/Ingefær Live-intervjuer. Det er gratis inngang og goodiebag så langt det rekker!

Gry har vært på Ingefær før. Første gang snakket vi mye om tradisjonskost, og det gjorde vi nok andre gangen også. Det vil si: mat som vi har godt av. Og som smaker godt. Og som er bærekraftig. Denne gangen skal vi snakke om hennes nye bok og mye, mye mer. Les mer om arrangementet her!

Live-intervjuer er noe av det morsomste jeg gjør, så jeg gleder meg skikkelig!

Etter intervjuet er det mulighet for å stille spørsmål til Gry og til å mingle. Kom og si hei!

Ses!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!