I februar var jeg først og fremst mamma.

Hvorfor er det slik at kun 2 – 3 dager færre gjør at en måned føles så kort? Februar kom og gikk og nå er vi allerede godt i gang med mars.

Februar gikk aldeles ikke som planlagt. Januar var litt av en fest-måned med fantastiske tall på Ingefær og en sånn deilig ny giv som det alltid er når vi starter på et nytt år. Februar har vært en bra måned altså, men jeg skulle jobbe masse og booste Ingefær til værs.

Men så er min viktigste rolle i livet mammarollen.

Og som vanlig når man har planlagt masse skjer Livet. Det er jo hva som gjør livet så spennende og frustrerende og levende, er det ikke?

Jeg hadde lagt et tett løp opp uken før vinterferien slik at jeg kunne ta mye fri med jentene. Men på bursdagen min ble Fie syk. Det var en tirsdag og fra tirsdag kveld til mandag uken etter var Fie på meg som en klegg. 40 i feber fire-fem kvelder på rad og legevakt. Jeg satt i sofaen og leste flere bøker mens halebeinet mitt ble mer og mer numment og hver gang jeg prøvde å legge varmeklumpen fra meg våknet hun og begynte å gråte.
IMG_2036

Frustrerende, javisst. Stressende, javisst. Fie syk og vinterferie gjorde at halvannen ukes jobbing ble borte, selv om Jon og jeg byttet på jentene i vinterferien og jeg fikk jobbet noe på kvelden. Men det minner meg selv på at jeg er først og fremst mamma. Jeg er podcaster, kettlebellentusiast, helseformidler, kjæreste, skribent, og så mye mer, men jeg er først og fremst mamma. Når det er noe er det jentene som er viktigst. Og at jeg først og fremst mamma betyr jo ikke at jeg har kastet meg selv ut av vinduet. Det betyr bare at mammarollen er det viktigste for meg. Da jeg ble mamma ble jeg-et mitt ekspandert, på et vis.

Ingefær podcast
Men jeg har fått gjort litt, asså. Selvfølgelig, vi er jo to foreldre. Februar startet med Siri og verdifabrikken, der vi snakket om nettopp verdier, om å gjøre hverandre gode og glade og om å gjøre mer av det som gjør livet godt. Et veldig fint intervju, synes jeg, av en klok og driftig dame.
bildet til sandnesposten

Uken etter snakket jeg med Anja Stang om green living. Jepp, helse er mer enn muskler lissom, og jeg mener å leve mer i takt med natur og miljø er sunt for kropp og sjel. Anja har tidligere blant annet jobbet moteredaktør, og som nå har startet en green living-blogg og har mange gode tips og synspunkter hvorfor green living er good living.
anja-stang-hellviktangen

Den tredje podcasten i februar var en reprise av en episode jeg synes er viktig: nemlig hvordan vi snakker med oss selv. Det viste seg at mange synes det var fint med en reprise, for statistikken var god på reprise-episoden også. Månedens fjerde Ingefær-episode var med Martin Norum, der vi snakket mye om styrketrening.
IAA_6308-Edit

 

Trening
Og da kan vi jo likegjerne gå over i neste del av oppsummering, nemlig trening. Takket være Martin Norum har jeg vært jevnlig ute i garasjen i februar og jeg henger også opp ringene vi har i stuen og tar jevnlig pullups nå. Jeg skriver jo hele tiden at jeg skal dele treningen min med dere, men faktum er at jeg glemmer å ta bilder, hehe. Jeg har masse energi på treningen om dagen, noe jeg skal skrive om i atter en annen bloggpost. Hint: søvn, amming og karbohydrater.

Livet sånn ellers
Vi gikk på ski i februar, jeg feiret bursdagen min med fine venninner, jeg leste flere gode bøker, har kommet på noen skikkelig gode ideer, drakk smoothie med kollagen nesten daglig, har bestemt meg for å male stuen blå, og plutselig var det tre måneder til bryllup og jon og jeg bare: OMG vi har jo aldri tid til å planlegge bryllup.
DSCF3154

Men nå er det mars, solen titter frem, og denne måneden skal jeg dele trening med dere, jeg lover spennende Ingefær-intervjuer på rekke og rad, podcast-designet skal endres, brudekjoledesignet er spikret og løpekondisen min er blitt bedre. Hei på deg mars!

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!