Til alle bra damer: gratulerer med dagen!

Husk å ikke ta goder for gitt og vær solidarisk med alle som ikke har det så godt og har så mange muligheter som vi har. Les for eksempel kommentator Eirin Eikefjord i BT: Grab them by the pussy.

Her er fem Ingefær-intervjuer jeg har gjort av kvinner jeg har en ekstra beundring for.

Kristin Holte
FullSizeRender(1)

En av verdens beste Crossfit-stjerner knuser på i årets Open også. Kristin er ydmyk og snill, samtidig som hun er ekstremt sterk mental og har en indre drive som er fantastisk. Dessuten gutser hun der mange av oss tenker: nei, hva hvis om. Kristin tenker: ja, hva hvis om! Du trenger ikke være hekta på Crossfit for å få utbytte av denne episoden, det lover jeg deg.

Susanne Kaluza
13663427_10157096829350237_1683315838_o

Susanne er kanskje en av Norges mest kjente feminister? Hun snakker der andre tier og har fått mange ugne tilbakemeldinger fra internett-mørket. I denne episoden snakker vi om hvorfor det er smart med en Sunn Fornuft-plakat for bloggere.

Dedication-Kristine

SONY DSC

SONY DSC

Fordi det skal så mye mot til å fortelle om et liv med spisevegring, om hvordan hun kan angre på hvordan hun har fremstilt seg selv i sosiale medier da hun var syk, om forholdet til mammaen. Et sterkt intervju av en jente med masse livserfaring og enda mer livsglede.

Silje Landevåg
IMG_1906

GetInspired-gründeren trodde så mye på sin egen ide at hun tok opp ekstra lån i banken. Nå er GetInspired en av Norges største nettbutikk-suksesser. Silje snakker om å tro på seg selv, ha utholdenhet og hva hun gjør på kjipe dager. Inspirerende!

Cecilie Ystenes
_dsc2208cecilie-og-siri

Fordi Cecilie er en av de råeste, tøffeste, snilleste og smarteste damene jeg vet om. Hun har guts fra himmelen, gjennomføringsevne som alle kan lære noe av og er morsom. Episoden med henne handler om mental trening og jeg er helt sikker på at du plukker opp noen gode tips.

Og siste ord fra meg: vær et subjekt i eget liv. Det er kanskje det som er aller viktigst for meg, og som jeg ønsker mine døtre skal lære fra meg også.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!