I dag hadde jeg en times pause. Fri, helt fri og resultatet er en glatt, glødende hud!

Behandlingen var gratis

For en tid tilbake ble jeg kontaktet av Shirley, som driver Sundhud. Hun har hovedsete i København (den heldiggrisen, Køben er min favorittby) men er i Oslo med jevne mellomrom. Hun spurte om jeg hadde lyst til å teste biopeeling. Jeg sa selvfølgelig ja.

Biopeeling høres litt hippie ut, så jeg var spent. Man bruker et elektrisk apparat over huden som skal fjerne døde hudceller og stimulere til ny produksjon. Det skal hjelpe mot fine linjer, kviser og pigmentflekker, for eksempel.

Huden er vårt største organ. Jeg er overbevist om at huden vår sier fra om hvordan kroppen vår har det. Før mensen får jeg alltid en liten kvise til høyre for munnviken. Hvis jeg er stresset får jeg kviser langs ansiktsbenet. Da jeg skrev boken min, for eksempel, hadde jeg utbrudd der. Huden min var mye mer rødmussede da jeg spiste annerledes enn hva jeg gjør nå. Jeg hadde nok hatt mindre kviser i ansiktet og på ryggen da jeg var tenåring og tidlig i tyveårene med den kunnskapen jeg nå har om hvordan mat og livsstil påvirker meg. Shirley tenker også i disse baner.
DSCF3234

Først så Shirley på huden min. Hun mente det syntes at jeg brukte gode produkter og spiste godt. Det tror jeg også – men jeg merker jo at jeg blir eldre, jeg ser spor etter uren hud og to graviditeter har gitt meg pigmentflekker. Deretter brukte hun dette elektriske apparatet på huden min i kanskje 20 minutter. Det kjentes bare som varme, små prikkinger på huden.
DSCF3228

Da hun var ferdig med apparatet føltes ansiktshuden min glatt uten at jeg tok på huden med fingrene. Det bare kjentes glatt ut i seg selv, veldig fresh følelse! Deretter brukte hun en fuktighetskrem tre ganger, og for hver gang dro hun av døde hudceller fra ansiktet. Da jeg reiste meg opp og så på håndkledet hvor ansiktet mitt hadde vært var det fullt av hudceller! Og huden kjentes historisk glatt.

Selv om jeg har en helt ok hud går jeg så og si aldri uten foundation. Selv når jeg leverer i barnehagen før trening har jeg på meg foundatiaon og ei litta dæsj med rouge. Men etter denne behandlingen gikk jeg ned Bogstadveien sminkefri og følte meg rett og slett skikkelig fin!

Dessuten. Etter noe som føles som en evighet med sykt barn og Elly som har brukket armen, iblandet småpanisk jobbing i ledige stunder og på kvelden før Fie våkner av hosting, var det særdeles etterlengtet å bli skjemt bort, slappe av og bare være meg en time. Når Shirley er tilbake i juni skal jeg ta en eller to timer til for å være skikkelig fin når Jon og jeg gifter oss!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!