Denne episoden av Ingefær er opptak av bokbad jeg gjorde med Gry Hammer. Hun lanserte nylig boken Den moderne jeger, og i salen hos CappelenDamm var det 200 engasjerte publikummere!

ingefaer_16x9-02-01.png

Boken Den moderne jeger er en helhetlig bok hvor Gry deler over 100 oppskrifter, hun deler kunnskap om fermentering, safting, sylting og speking, hun skriver om bærekraft og matpolitikk og forbrukermakt.

Jeg skal skrive mer om boken i et senere innlegg. Her kan du lese om hvorfor jeg valgte å ha Gry på Ingefær for tredje gang. Jeg mener nemlig at Gry sitt budskap er viktig. Det må frem som en motvekt mot den litt forenklede matdebatten vi har nå om dagen.

den-moderne-jeger

I bokbadet snakket vi om boken, selvfølgelig. Det var jo et bokbad. Vi snakker også om Isak, sønnen hennes som ble født med en hjertefeil. Noe overraskende begynte både Gry og jeg å gråte under den delen av intervjuet. Å ikke vite om ens eget barn skal overleve eller ei er … sterkt. Vi snakker om hvorfor det ikke er bærekraftig i Norge å spise tofu, men heller livnære seg på sau og lam som bidrar til at Norge ikke gror igjen. Vi snakker om innmat og bruken av hele dyret. Vi snakker om at Gry velger lykken. Hva vil det si? Hvordan kan man velge lykken i kjipe situasjoner? Og så snakker vi om stress rundt mat og Gry sine tanker om å være et forbilde.
IMG_2214

Du har tre valg

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og trykk abonner.

Hør episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

Aktuelle Ingefær-episoder

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!