Hva med å bruke 40 minutter av din tid til å se på et foredrag om å bli hjernesterk? I tillegg til å gå eller jogge en tur mens du hører på ukens Ingefær podcast, selvsagt, som jo handler om hvor essensielt det er for hjernen at kroppen er i bevegelse.

Ukens Ingefær podcast kan du lese mer om her. Har du ikke hørt den anbefaler jeg altså det. Jeg har fått så mange inspirerte kommentarer tilbake! Bevegelser handler ikke om å få en megansnacksy boddy, men om å være snill med sin egen hjerne. Tross alt er det klumpen på omtrent en kilo inne i hjernen vår som rommer alt av følelser, minner, tanker, ønsker, håp – alt vi er. Det gjelder å behandle den bra!

Her er et foredrag forfatter av boken Hjernesterk, Anders Hansen, har hatt. Enjoy!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!