Dette skulle egentlig være et intervju om yoga, men Vibeke Klemetsen og jeg snakket i stedet om å møte seg selv, kjenne på følelser vi ikke vil kjenne på, å være et human being i stedet for human doing og om å sette sin egen agenda.

Vibeke Klemetsen er kjent for det aller fleste av oss vil jeg tro. Yogadame, gründer, grøtbokforfatter. Livet til Vibeke kretser rundt yoga. Hun praktiserer yoga to timer hver dag seks dager i uken. I ukens episode av Ingefær forteller Vibeke da hun gjorde yoga i en dam av tårer, om hvorfor hun ikke hører på radio når hun kjører til yogaen om morgenen og hvor viktig balanse er i livet hennes – og hva hun legger i ordet balanse, og vi snakker om at for å bli god i noe må mye annet prioriteres vekk. Enkelt og greit en episode jeg er helt sikker på at mange vil ha nytte av!

Du har tre valg

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app.

Hør episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!