Rein Styrke er ett år og jeg har fått lov til å gi bort ett års forbruk av Rein Styrke til en heldig vinner!

Inneholder adlinks

Rein Styrke er tørket reinsdyrlever kapslet inn. Naturens vitaminpille, rett og slett. Lever og annen innmat er naturens supermat, og for de mange av dere som ikke er så glade i lever er Rein Styrke et supert alternativ: du får i deg alle vitaminer og mineraler uten å spise lever.

Oppskrift på leverpostei finner du forøvrig her! Enkel å lage, lett å like for store og små.

Har du lyst til å vinne et helt års forbruk av Rein Styrke? Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar. Jeg trekker vinner rett etter påske!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!