I episode 59 av Ingefær podcast snakker vi penger. Har penger noe med helse å gjøre? Javisst! Oversikt gir livskvalitet, sier forbrukerøkonom Elin Reitan.

I denne episoden av Ingefær snakker vi om privatøkonomi. Gjest er forbrukerøkonom i Nordea, Elin Reitan. Hun er aktuell med en informativ og lettlest bok om privatøkonomi, Få mer ut av pengene dine, og blogger om temaet samt deler raust av kunnskap på sin instagram-konto.
Ingefær_cover_nytt_april2017

Hvordan kan du bruke pengene smart slik at du får mer ut av hver krone? Hva er de beste tipsene for deg som er i tyveårene? Og i trettiårene? Hva med kvinner, som har større tendens til å jobbe redusert eller være hjemme en periode? Hva med oss gründere? Og ikke minst: hvordan ikke blakke seg helt når man skal gifte seg (må jo spørre om det når vi gifter oss om ikke så lenge!).

Jeg er sikker på at mange vil ha nytte av episoden, deriblant meg!
_DSC9268

Du har tre valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og trykk abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som en mp3-fil.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!