Skatteetaten hører også på Ingefær podcast.

I dag ringte jeg skatteetaten fordi det sto i kalenderen min at jeg måtte ringe skatteetaten. La oss si jeg liker bedre å skrive enn å ringe skatteetaten. En dame tok telefon, de sier ikke navnet sitt, og jeg stotret i vei om AS, enkeltmannsforetak og a-melding, det er sånn at jeg nesten ikke forstår hva jeg skal spørre om. Hun svarte hyggelig og jeg sa takk og skulle legge på da hun sier:

Jeg elsker podcasten din forresten.

Det var nesten så jeg gikk i bakken. Jeg sa takk og sa at jeg er bedre på podcasting enn admin foråsiresånn, så lo vi litt og sa hadet.

Til deg om du leser: Tusen takk for impulsiv ros! Jeg er fortsatt skikkelig glad og litt rørt.

Og til deg som skriver mail med gode ord: Tusen takk! Og til du som har ratet Ingefær i Itunes og kanskje lagt igjen kommentar om hvorfor du liker Ingefær: Tusen takk! Til deg som hører på, deler, snakker om Ingefær med andre: Tusen takk! Jeg digger å lage Ingefær, og det blir ytterligere meningsfullt når jeg vet at så mange setter pris på det jeg gjør.

Det var dagens kjærlighet!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!