Gå sommeren i møte med de fresheste treningsklærne!

annonse

Jeg matcher alltid treningsklærne mine – selv om jeg kun trener hjemme for meg selv. Jeg leverer som regel i barnehagen i treningstøy, så noen ser jo #ootd. Men det er for meg selv at jeg kler meg i fine treningsklær, og jeg kan være overfladisk nok til å si at jeg blir motivert av det.

For syv år siden bodde jeg i Qatar et par måneder og ble kjent med en motor av en dame, Katrine. Hun kjørte fortest av alle på motorveien, vi solte oss på fine hoteller og røyket shisha ukentlig. Etter Qatar tok hun sin andre master i NewYork, og da hun kom hjem fant hun ikke treningsklærne hun var på jakt etter i norske nettbutikker. Så da startet hun likesågodt en selv – myactivestyle.no. Jeg har plukket ut mine favoritter. I tillegg til at klærne er fine har de god kvalitet. Tightsen du ser her har jeg hatt i nesten ett år, brukt mye og den er fremdeles like fin. Slikt har vi sansen for!

Med koden «sara» får du femten prosent rabatt på hele myactivestyle frem til 18. juni!

DSC_3652
Topp her // Tights her

DSC_3765
Tights her // Jakke her

DSC_3710
Topp her // Tights her

DSC_3689
Topp her // tights her (og 16 kilos kettlebell fra Compact kettlebells, hvor vi kjøper alle våre fra)

DSC_3733
Jakke her // Topp her // Tights her

DSC_3695
Topp her // shorts her (gå gjerne en str opp i shorts)

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!