Cecilie Ystenes er en av de råeste damene jeg vet om, og intervjuet med henne er det første av sommerens totalt åtte IngefæRE. Jeg spurte Ingefærs lyttere om hvilke episoder de har likt best og flere ganger ble nettopp episode 11 med Cecilie Ystenes nevnt.

Cecilie Ystenes er mentaltrener og gründer av RAW trening. Våre veier møttes for syv år siden da jeg jobbet i et firma som sponset et fotballag hun på den tiden var mentaltrener for. Siden den gang har vi vært venninner. Fra Cecilie har jeg fått førstehåndskjennskap til hvor effektivt det er å trene mentalt. Såpass spennende syntes jeg det var at jeg i fjor høst tok Mental trener level 1 hos RAW trening, en utdannelse jeg har hatt mye bruk for personlig og også i arbeidet med Ingefær. Jeg benytter meg også av og har nytte av onlineverktøyet Cecilie har utarbeidet sammen med CoperiaSenteret, mentaltstyrketrening.com. Jeg kan anbefale det om du vil jobbe med verdier, måltsetting og avspenning på egen hånd.

Verdier, målsetting og avspenning er bare noe av det Cecilie og jeg snakker om i denne episoden. Personlig har jeg hatt god nytte av å finne ut av mine verdier. Ved å vite hva som er viktig for meg har det vært lettere å gjøre gode valg, jobbe målrettet og leve mer autentisk med meg selv. Jeg vil tro du kan plukke opp noen gode tips i denne episoden, enten det er første gang du hører den eller hører den igjen. Jeg tenker at sommeren kan være en god periode å ta seg tid til å evaluere livet sitt, finne ut hva som er viktig og ikke, se på livet sitt i fugleperspektiv og våge å drømme stort.

PS: Kanskje vil det hjelpe å logge av sosiale medier et par dager, skrive ned tanker og fokusere mer på deg selv enn hva som skjer på verdensveven. Stillhet kan gi oss bedre kontakt med oss selv.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!