I den fjerde av totalt åtte repriseepisoder av Ingefær denne sommeren er det mitt første intervju av Børge Fagerli som står for tur. Dette er en av mine favorittepisoder!

Jeg har intervjuet Børge to ganger: intervjuet dere skal høre nå og et Live-intervju foran publikum, som er episode 37. Begge episodene er blitt veldig populære, og det er ikke uten grunn.

Børge er en ekstremt kunnskapsrik mann, og kombinerer forskningsbasert kunnskap med erfaringsbasert kunnskap. I dette intervjuet snakker vi om biorytme – noe som jeg personlig synes er inmari spennende.

Det har vært interessant for meg å høre intervjuet om igjen, for jeg har nemlig endret noen av mine vaner i løpet av det året har gått siden dette intervjuet ble gjort. I samtalen forteller jeg at jeg spiser frokost uten karbohydrater. Det har jeg endret: nå spiser jeg ofte mer karbohydrater til frokost, noe som har resultert i mer giv på lunsjtreningen min – som igjen har gjort meg sterkere. Jeg har også for det meste sluttet å drikke kaffe annet enn til frokost, som har gjort at jeg våkner mer uthvilt om morgenen.

Børge er opptatt av helhetlig helse og at det er mange faktorer som påvirker helsen vår, noe som kommer godt frem i samtalen vår. For min del synes jeg det er spennende å biohacke, som det heter, for å se hvilke faktorer som har innvirkning på meg, og hvilke som ikke påvirker meg. Det henger også sammen med Børge sine meninger om at vi alle er unike individer, så det jeg føler er optimalt for meg trenger ikke være din optimale oppskrift på god helse. Det gjelder å forske seg frem og være tålmodig, tenker jeg.

Sommeren er en god tid på å spise masse frukt og grønt og være mye ute i dagslys. Det i seg selv gjør oss alle godt. Kanskje du kan gå en lang tur med Børge og meg på øret? God lytt!

Du har tre valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!