I år ble det ekstra lang sommerferie for min del. Det er veldig deilig, og litt stressende.

I år er det nemlig så og si ferie fra midten av juni til midten av august. Nesten så jeg er lærer! Vi giftet oss i midten av juni, og jentene begynner ikke i barnehage igjen før i midten av august. Siden jeg er den som har mulighet til å ta mest fri av Jon og meg får jeg dermed vært sammen med jentene i nesten to måneder.
IMG_4379

Det er veldig fint. Etter bryllupet hadde Jon og jeg fem dagers barnefri på bryllupsreise i Barcelona. Deretter var vi en uke hjemme, så to fantastiske uker i Danmark med delvis sponset feriehus av Novasol. En uke alene, deretter en uke med et vennepar. Jon har vært tilbake på jobb i nesten to uker nå og jeg har jentene alene på dagtid. Forrige uke nøt vi livet på stranden. I helgen var jeg uten barn og drakk rosevin på Vippa i Oslo med min bestis. Denne uken har vi et par dager besøk, og i helgen skal vi langt til fjells med et vennepar, i en hytte uten strøm og uten nett-tilgang. Deretter drar vel jentene og jeg frem og tilbake til Risør et par ganger før barnehagetilvenningen starter.

Med andre ord en herlig sommer. Jeg liker å henge med jentene mine. Vi er med andre barn og foreldre. Jeg oppdager verden gjennom dem, blir bedre kjent med dem og har noe som virker som en eviglang sommerferie. Mest av alt er jeg inmari fornøyd med det. Men innimellom, og kanskje mer nå som det nærmer seg høsten, kjenner jeg på at jeg burde ha jobbet, burde vite mer om høsten, burde ha produsert. Jeg elsker tross alt å jobbe. Og JEG trenger å jobbe, gjøre mine ting, ikke utelukkende være mamma.

Heldigvis også kan jeg i stor grad prøve å styre mine egne tanker. Så når stresset kommer snakker jeg med meg selv. (Det funker ikke alltid). Og jeg har et prosjekt jeg er veldig fornøyd med som jeg jobber med jevnlig nå i sommer og som målet er å få ferdig dette året her.

Jeg titter innom bloggen ujevnt ut sommeren, men jeg prioriterer eget prosjekt og bakenforliggende strategiarbeid innimellom mammaslagene, ymse sommertrening og deilige glass med vin på kvelden. Ære sommer, så ære sommer. Og hvem vet, kanskje er dette siste året på mange år som jeg faktisk kan ta lang sommerferie, så jeg gjør mitt ytterste for bare å nyte.

IMG_4318

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!