Denne kaffen gir masse energi, og holder deg kanskje ung også!

Inneholder adlinks

DSC_4252

Lyst til å se yngre ut og ha flere timer med jevn energi? Da er denne melkefrie latten noe for deg. Jeg kom over denne oppskriften da jeg intervjuet dr. Sara Gottfried for Ingefær. Gottfried har utviklet en egen protokoll for å holde seg ung og energilatte (eller kollagenlatte, som Gottfried kaller det for) inngår i den protokollen.

Jeg drikker denne et par morgener i uken, som frokost. Ikke alle bør starte dagen kun med fett (det kan være stressende for kvinnekroppen), så energilatten kan også med fordel drikkes ved siden av frokost, eller som tillegg til lunsjen din.

Litt om ingrediensene
MyoCollagen kan bidra til å redusere rynker, styrke negler og hår, det kan gi bedre immunforsvar og kan styrke bindevev og skjelettet. Les mer om hvorfor jeg er superfan av kollagen her!

MyoMCT er en ren MCT-olje som gir rask energi siden fettet blir tatt opp på en annen måte enn vanlig fett – det forbrennes raskt i leveren. MCT står for «medium chain triglycerides», altså mellomlange fettsyrer. Det sies at MCT har fettforbrennende egenskaper, kan gi økt metthetsfølelse, og har potensiale til å øke hjernefunksjonen vår. Får du lett løs mage av for mye fett i kosten kan det hende du ikke reagerer på MCT.

MyoMCT er på tilbud ut september – anbefaler deg å teste!
DSC_4224

[ingredients title=»Ingredienser Energilatte»]

  • 2 – 3 ts MyoCollagen
  • 2 – 4 ts MyoMCT
  • 2 – 3 dl sort kaffe
  • Evt 2 – 5 dråper stevia (eller annen søtning) avhengig av hvor søt du foretrekker den
  • Jeg bruker også å ha litt kardemomme og kanel i til slutt

[/ingredients]

DSC_4317

[directions title=»Fremgangsmåte»]

  1. Brygg kaffen din som vanlig
  2. Ha kaffe, mct og kollagen i en blender. Pass på å tette godt – varm kaffe!
  3. Blend i ca 10 sekunder
  4. Ha over i glass og tilsett evt søtning og krydder
  5. Drikk og få energi!

[/directions]

DSC_4293

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!