Ofte drikker jeg et glass med MyoBCAA før trening for å få et ekstra gir (for eksempel for å bli ferdig raskere slik at jeg kan bruke tiden på andre ting).

Inneholder adlinks/reklame

Jeg foretrekker å trene i lunsjen. Siden jeg jobber mye hjemme, har jeg mulighet til å trene rett før jeg blir sulten og så spise et godt måltid etterpå. Helt siden jeg fikk prøve MyoBCAA har jeg drukket det før hver trening og synes jeg får et ekstra gir. Og ekstra gir er greit, for jeg trener så kjapt og effektivt som overhodet mulig slik at jeg får tid til å gjøre andre ting. Lage Ingefær, for eksempel. Eller henge med jentene mine.

MyoBCAA består av tre essensielle aminosyrer og er tilsatt en buffer som tilsammen gjør at du kan få mindre syre ved intensiv trening slik at du kan yte litterann ekstra. MyoBCAA egner seg for alle, også veganere, og blander seg lett ut i alle typer væske. Jeg blander ut i et stort glass vann. MyoBCAA kan bidra til raskere restitusjon, og oppbygging av muskler for de som ønsker det.

Selv synes jeg smaken Muscle Mango er digg, men både Clear Cola og Amazing Apple er også verdt en test! Eller hva med å kjøpe alle tre smakene på en gang? Nå om dagen er det clear cola som står i kjøkkenskapet, og som jeg skal drikke i dag!

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!