Har du hørt Ingefærepisoden Alt om Huden, med forfatter og hudlege Yael Adler? Det bør du, for huden er kroppens største organ! Her er tre ting du kanskje ikke visste om huden.

  1. Huden veier mellom 10 og 20 kilo, avhengig av hvor mye fett du har under huden. Ganske mange kilo hud vi går og drasser på!
  2. Cellulitter er kvinnelig og helt normalt. Menn har ikke cellulitter fordi deres fettreserver kun trenger å ta vare på dem selv, mens kvinnens fettlag er designet for å kunne ta vare på seg selv og avkom. I følge Adler hjelper anticellulittkremer fint lite, eller faktisk ingenting i det hele tatt.
  3. Sex er jo hud- mot hud-kontakt. Jevnlig sex bidrar til økt testosteronproduksjon hos mannen, det gjør at vi gløder, det gjør oss gladere og kanskje også snillere?

I episoden gir Yael oss også informasjon om kviser, strekkmerker, hormonforandringer i huden, hva slags mat som er bra og ikke så gunstig å spise for en god hud, og mye, mye mer. En episode du må lytte til, rett og slett!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!