Lyst til å skrive ferdig en krimbok, få boken lest inn av selveste Kristopher Schau og gitt ut som lydbok hos Fabel? Da må du lese mer her!

Reklame

Fabel er den norske abonnement-tjenesten for lydbøker, som gir deg mulighet til å høre så mange lydbøker du bare vil for en liten månedspris. De beste norske forfatterne er representert, og en av disse er up and coming krimforfatter Ingar Johnsrud. Han har skrevet den første delen av boken Kanarikammeret og vil at du skal skrive ferdig boken. Ja, du leste riktig! Går du inn på fabel.no/kanarikammeret kan du fullføre boken og få den gitt ut som lydbok hos Fabel! Første setning av boken er som følger:  Antikvitetshandleren var av en slik alder at han ikke lenger røykte fordi han måtte.»

Antikvitetshandleren blir funnet brutalt drept, noe som ikke egner seg å lese for sarte sjeler som meg, så nå leser du videre på eget ansvar:

«Beina var saget av over knærne, og stramme lærbånd rundt lårene fortalte at morderen ikke ville at han skulle blø ihjel. Det samme gjaldt armene, som var kappet ved skulderfestet. Hodet lå over på siden, og det var en dyp, ujevn grop der hvor den gamle mannens øre en gang hadde vært.»

Samtidig har Charlotte Bergman fått mystiske brev i månedsvis, som leder mot et konkret tidspunkt: 29.mars 1993, klokken 19:42.

Akkurat denne dagen besøker hun sitt barndomshjem, en forfallen gjestegård, hvor hun finner en rekke mystiske spor fra sin egen barndom som tyder på at ikke alt er som hun har trodd.

Blant annet et bilde med påskriften: «Jeg overdrar herved Vensbygd gjestegård til dens rettmessige eier.» Første halvdel slutter med ordene:

«19:42 viste klokken på dashbordet. Så hørte de det. Et kort, skjærende skrik.»

Med andre ord er det en bok jeg ikke kan fullføre, siden jeg knapt orker å lese denne forferdelige beskrivelsen, men kanskje du klarer det? Kanskje er det du som finner ut hvem morderen er?

Jeg anbefaler deg å lese mer og skrive ferdig boken på fabel.no/kanarikammeret.

Og du? Det er skikkelig gøy å gi ut bok. Går du med en liten forfatterspire i magen anbefaler jeg deg å være med i konkurransen! Lykke til!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!