Jeg slapper av når jeg lakker neglene og leser KK. Nå kan du bestille KK for et halvt år til superpris – og få økologiske hudprodukter i velkomstgave!  

Reklame


Dere som har hørt på Ingefær podcast lenge vet at en av de beste måtene jeg kobler av på, er å lese magasin og lakke negler.
Da jeg var liten, kjøpte mamma KK hver uke. Nå kommer KK ut annenhver uke, med enda flere sider og spenstigere innhold – og jeg har tatt over tradisjonen.

KK er Norges største kvinnemagasin som også er kåret til årets magasin. Personlig liker jeg blandingen av viktige intervjuer og mer lettbeint mote- og interiørstoff, i tillegg til saker om karriere, økonomi og meninger.

Bestiller du abonnement på KK i dag går du høsten og vinteren i møte med jevnlig inspirasjon. Du får dessuten velkomstgave: revitaliserende og energigivende håndsåpe og håndkrem i full size-størrelse, fra det danske merket Karmameju. Jeg har plassert disse på kjøkkenet, hvor jeg vasker hendene ofte i forbindelse med matlaging. Både såpen og kremen lukter lett krydret og er energigivende og revitaliserende.

Et halvt år koster kun 499,-, Det eneste du trenger å gjøre er å sende en sms med kodeord SARA til 2255 så får du KK levert i postkassen din i løpet av få dager. Du kan også bestille her!  

Pssst: Totalverdi på hele tilbudet er 1489!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!