Jeg er så stolt over å ha Gretchen Rubin på Ingefær at jeg klyper meg litt i armen. Denne episoden av Ingefær er nyttig for absolutt alle!

Gretchen Rubin er ukens gjest og gjett om jeg er stolt av å ha henne på Ingefær. Hun er en av mine forbilder, hør bare her: Gretchen Rubin har skrevet flere New York times-bestselgere: Better than before, The happiness project, happier at home og hennes nyeste bok som vi snakker om I dag: The Four Tendencies. Bøkene har solgt over 3 millioner eksemplarer og oversatt til over 30 språk. I tillegg til bøkene har hun en inmari populær nettside, gretcherubin.com, og en podcast med sin søster, kalt Happier.

Jeg oppdaget Gretchen Rubin for fire år siden med boken The happiness project, en bok som handler om hvordan Gretchen endrer vaner til rett og slett bli et litt gladere menneske. Gretchen var jurist, men endret karriere til å bli forfatter og skribent (og inspirerte meg til mitt karrierevalg!). Hun er ekspert på vaner, hvordan de oppstår, hvordan vi best kan endre vaner for å få et bedre liv, jobbe mer effektivt, bli sunne. I den nyeste boken, The Four Tendencies, er tema hvordan vi responderer på forventninger. Klarer du å gjennomføre et treningsprogram best når du har en avtale med en venninne, når du selv har bestemt deg for å gjennomføre det, når du vet akkurat hvorfor du bør gjennomføre treningsprogrammet eller når det å gjennomføre treningsprogrammet er en viktig del av din identitet? Dette vil Gretchen Rubin gir deg svar på i dag.

Jeg anbefaler alle å ta testen for å finne ut hvilken Tencency du er. For min del har det vært nyttig å finne ut hvilken tendency jeg er fordi det har økt forståelsen for meg selv og fordi jeg da kan legge til rette bedre for eksempel arbeidshverdag eller tiltak rundt gode vaner på en måte som er best for meg.

Foto GR: David Cross

Du har tre valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes, eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret å få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3-fil.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!