Hva er drivkraften bak Elisa Røtterud sin dragning mot høye topper? Nylig var hun på toppen av Manaslu, verdens åttende høyeste fjell, på over 8000 meter. På veien opp lengtet hun hjem – nå lengter hun tilbake.

Elisa Røtterud er den tidligere moteredaktøren som fant meningen med livet på tur. De siste årene har hun gradvis klatret i gradene og besteget høyere og høyere topper. Hun har ligget nær døden med høydesyke, dratt på ekspedisjon uten å komme til toppen grunnet rasfare, hun har sett andres grufulle hender uten votter på vei til en åttetusen meters topp, hun forbereder seg innbitt til Birken og har vært mer skitten enn du og jeg tilsammen har vært i livet vårt.

Det handler ikke om å være best. Det handler om å være jævli god!

Hva driver henne? Hva er vitsen? Hvordan unngår man gnagsår i rompa? Hvor går neste tur? Hvorfor klatre en topp hvor dødsraten er på tyve prosent? Hvordan forbereder man seg fysisk og psykisk til tøffe ekspedisjoner? Hvorfor er det viktig å være ydmyk og å gå gradene?

Muskelen du har mellom ørene er seig!

Jeg hadde cirka tusen spørsmål på blokka, Elisa svarte i vei. Jeg håper du blir inspirert! Og husk – små turer er også turer. Det er en småbarnsmammas mantra.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!