I morges var jeg på event i regi av Alpro, hvor Vibeke Klemetsen hadde den avsluttende delen av treningen. Det hun sa var nettopp det jeg trengte!

Natten i natt var baluba. Jeg fikk ikke sove, og da jeg endelig sovnet våknet jeg klokken fire og var … våken. Heldigvis skjer sånt sjeldent. Søvnproblemer er vanlig i befolkningen, så jeg er sikker på at opptil flere som leser det her kjenner seg igjen i fraværet av søvn i for eksempel stressende perioder.

Jeg kom meg opp og gjennom snøværet (herregud så deilig!) til sentrum for eventet (som det kommer mer om i morgen!) og hva sa Vibeke?

Hun sa i avslapningsdelen:

Slapp av så godt du kan.

Takk til Vibeke for akkurat den setningen. Jeg kan nemlig ha utfordringer med yogatimer hvor «slapp av» blir en slags formaning. For i dag klarte ikke skuldrene mine slappe av! Og da Vibeke inkluderte «så godt du kan» i setningen sin kjente jeg at det var helt greit at de ikke klarte å slappe av. Da ble i alle fall ikke skuldrene høyere.

Slapp av så godt du kan er dagens mantra for meg!

PS: Jeg elsker Ingefær-episoden med Vibeke Klemetsen som handler om å møte seg selv. Lytt her!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!