Tirsdag morgen var jeg på et event i regi av Alpro hvor vi trente Voga. Det er vel ikke der jeg har størst talent.

Annonse

Alpro er en av de største leverandørene av plantebaserte alternativer til melkeprodukter, som vi i vår familie bruker rett som det er – som et tillegg og for variasjon. Gurkemeie-latte, for eksempel, lager jeg av usøtet mandelmelk, jeg lager risengrynsgrøt med mandelmelk for en laktosefri versjon (mandel gjør dessuten at den smaker ekstra jul!) og jeg har kokosdrikk i smoothie titt og ofte.

Tirsdag trosset jeg snøføyken og dro på event av regi av Alpro. Vi skulle teste Voga før Vibeke Klemetsen kjørte avkoblingsdel. Deretter var det plantebasert frokost og mingling.

Voga er blanding av yoga og dansen vogue, utviklet av britiske Juliett Murell. Siden jeg ikke er den mest grasiøse hadde jeg ikke regnet med at jeg ville være timens dyktigste. Bildene understreker vel det. Men skillz eller ei – jeg hadde det rett og slett supergøy! Det er lenge siden jeg har trent noe med koreografi og jeg har vel aldri trent dans. Ergo var det på tide å teste! Jeg tror faktisk jeg hadde dratt på noen timer Voga om det hadde eksistert i Norge. Musikken var fabolous og Juliett er nåtidens Jane Fonda.

Juliett og Vibeke

Vel, la oss se hvorfor jeg aldri kommer til å delta i Skal vi danse. (Ikke at jeg kommer til å bli spurt, heller).

Her er vel jeg den eneste som ser feil vei.

Hva jeg gjør her er usikkert.

Konsentrert, om ikke annet.

Hannah fra ShapeUp nailer posituren, jeg flekser.

Denne klarte jeg.

En kan ikke være god på alt!

Etter trening var det frokost. Kulturhuset, hvor eventet var, hadde laget sabla god, plantebasert mat. Pannekakene med gresskar var amazing. Og brunonsmums som jeg er likte jeg brunostpannacottaen veldig godt.


Det var også kaffebar der. For første gang smakte jeg på cappuccino laget med kokosdrikk. Det smakte som på tidlig totusentallet, hvor alle drakk latte med sirup i og min favoritt var med kokossirup. Denne varianten er nok hakket sunnere og skal lages hjemme. En skikkelig vinterlig kosekaffedrikk.

Jeg er verken vegatarianer eller veganer og kommer nok aldri til å bli det, men jeg ser på Alpro-produkter som et supplement i vår hverdag. Jentene får vaniljeyoghurten med jevne mellomrom, for eksempel, senest kvelden etter eventet. Dessuten skader det ikke å variere, tenker jeg.

Her prater jeg med Anja, som driver bloggen green house og har gjestet Ingefær før!

Her snakker jeg med Voga-Juliet

PS: Oppskrift på gurkemeielatte kommer, for den er en boost for helsen nå i mørketiden!

Alle foto minus menyen: Hans Ola Hevrøy

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!