Endelig har MyRevolution lansert MyoGreens! Trumei, jeg har ventet på dette tilskuddet. Perfekt for egenpleie nå som vi er i tiden for tung mat og mye drikke.

Annonse

I førjulstiden trenger alle og enhver å ta litt ekstra vare på seg selv. Gode råd til hvordan kan du høre i episode 78 av Ingefær, hvor jeg snakker med forfatter og psykolog Carina Poulsen. Enkelt er det også å ta tilskudd av MyoGreens.

Personlig har jeg (og mannen min!) ventet på dette tilskuddet lenge. Det sørger nemlig for at jeg får i meg nok av grønne godsaker, og det fra en liten skje som blandes ut i vann eller i smoothie. MyoGreens er laget av næringsrike ekstrakter fra frukt, bær, grønnsaker, urter og såkalt supermat som grønn te og spirulina. Det er et matbasert tilskudd hvor ingrediensene jobber sammen for best mulig effekt.

Denne tiden av året består av mye tung mat og for mange også en del glass enheter ekstra. Da kan det være greit å gi seg selv den støtten man kan slik at man kan være helt om dagen også! MyoGreens kan bidra til bedre fordøyelse, blant annet, den bidrar til fem om dagen, inneholder tolv ulike ekstrakter og smaker ananas (med hint av grønt!)

En boks MyoGreens varer i en måned (og i forhold til konkurrenter jeg har sett, er prisen svært god), men jeg ville gått for 3 for 2-tilbudet, slik at du enten er sikret i tre måneder fra nå av eller har en gratis, sunn gave til en du liker til jul!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!