Jeg tror dere vil like dette sammendraget like godt som meg! Jeg har valgt ut snutter fra hele ni av årets Ingefærepisoder.

Forrige best of 2017-episode hadde litt lengre utdrag fra fire episoder. I denne episoden får du flere og kortere klipp. Det har vært skikkelig vanskelig å velge, fordi jeg synes absolutt alle episodene i år har noe ved seg. I løpet av 2017 har vi lært mer om søvn, selvtilitt og selvfølese, skjeden vår, styrketrening, jogging, barndommens påvirkning på oss, å være ufrivvlig barløshet, vaner, aldring, yoga, å finne seg selv på toppen av et selv og å velge annerledes. For å nevne noe. Med andre ord – Ingefær viser at helse er et inmari bredt begrep!

For meg handler helse om selve livet.

Et av målene med Ingefær er å informere og inspirere på en lettforståelig måte slik at du selv kan finne ut av hva som passer deg best sett i lys av det livet du lever akkurat nå.


Foto: Anne Valeur

I denne episoden får du utdrag fra følgende episoder:

Jeg håper dere liker episoden og utdragene!

TAKK til alle som rater Ingefær i iTunes, liker og deler, som støtter sponsorene mine, som sender meg mail, som gir meg tilbakemeldinger på sosiale medier og som har Ingefær fast på øret ukentlig. Det betyr enormt mye for meg at Ingefær har lykkes og begynner å bli en bærekraftig bedrift.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da får du også med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!