I adventstiden og i juleferien skal jeg sitte foran peisen og lese absolutt alle de beste norske magasinene – uten reklame og bare med det innholdet jeg selv vil!

Annonse

På den nye appen til Egmont, MIN, kan du nemlig lese favorittinnholdet fra de beste magasinene i Norge helt uten reklame og du velger selv hvilket innhold du vil lese!

Det passer perfekt for meg. Jeg elsker magasiner. Simpelthen elsker det. Men for et par måneder siden gikk jeg gjennom tårnet med magasiner som lå i stuen og kastet det aller meste av dem. De fleste artiklene leser jeg kun en gang og det er de færreste bladene jeg leser fra perm til perm. Så både for miljøet og lommeboken passer MIN meg bra.

Jeg har testet appen et par uker nå og bruker den flittig. MIN har samler og kategoriserer innhold, og jeg har valgt et knippe interesser jeg vil lese: Friluft, helse, interiør, mat, mote og trening. Iblant endrer jeg og bytter for eksempel interiør mot foreldre-kategorien, eller mote mot reise. Du kan også velge hage og planter (som jeg kommer til å benytte meg av fra mars av), kjendis, hytte og skjønnhet. Med andre ord noe for alle!

Du kan sjekke ut MIN på mobilen din også før du registrerer deg: GooglePlay her og App Store her!

MIN oppdateres daglig, slik at det alltid er nye artikler å lese.

Jeg har lastet ned MIN både på ipaden og på mobilen og leser når jeg er hjemme og når jeg tar offentlig transport. Å fylle hodet mitt med nyttig informasjon er noe jeg øver meg på, og MIN hjelper meg faktisk med det. I stedet for å sjekke nettaviser eller skrolle tomt på facebook eller instagram leser jeg nå artikler som gir meg noe.

Og du – de to første ukene er gratis! Det betyr at du kan gå julen i møte med masse god juleinspirasjon for eksempel. MIN bugner over nå av julemat, julemote og julete interiør. Etter to uker koster det kun 99 per måned, og det er i grunn ikke no sammenliknet med prisen av magasin i butikk!

Du registerer deg på min.no med brukernavn og passord, deretter laster du ned appen og er good to go! God les!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!