Jippi! Ingefær er blitt lagt merke til og er i seminfinalen i Vixen Influencer Awards! Jeg håper du vil stemme på meg så ofte som mulig frem til 15. januar!

Å være i seminfinalen i Vixen Influencer Awards er faktisk overraskende stas. Jeg fikk vite det lørdag morgen og har smilt resten av helgen. Ingefær er nominert i kategorien Trening og Helse. I fjor vant Treningsfrue, året før der Funkygine.

Jeg er en av 10 seminfinalister og kan komme meg til finalen kun ved hjelp av din hjelp: du må stemme på Ingefær. Så ofte som du kan frem til 15. januar. Så ofte du kan betyr hver 12. time. De som får flest stemmer går til finalen, hvor det er juryen som bestemmer hvem som blir den endelige vinneren. Jeg er i skarp konkurranse med en rekke dyktige damer, hvor mange av dem har veldig, veldig mange flere følgere enn meg, så om du vil at Ingefær og hva Ingefær står for skal videre til finalen må du rett og slett gjøre en liten innsats – og det håper jeg du gjør! STEM HER

Ingefær er Norges største helsepodcast, med målgruppe kvinner mellom 20 – 45 år (menn og kvinner i alle aldre er selvfølgelig velkomne til å lytte, og jeg vet at Ingefær har mange lyttere utenom kjernemålgruppen). Jeg tror Ingefærs lyttere er smarte kvinner som ønsker å utvikle seg og som er opptatt av helhetlig helse. Hun vet at alt fra søvn, mat, farger, natur og økonomi påvirker helsen. Ingefær skal overraske, være informativ, underholdende og lett-forståelig og jeg håper at alle Ingefærs lyttere gleder seg til hver nye episode (noe jeg vet mange gjør!).

Å komme til seminfinalen er en bekreftelse for meg at Ingefær podcast er kommet for å bli. Det gleder en podcastgründer! Jeg er kjempestolt og beæret og håper skikkelig at jeg kommer til finalen! Stem <3

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!