Ingefærs januarspesial skal gi deg verktøy og kunnskap slik at 2018 kan bli et skikkelig godt år!

Jeg har troen på om vi bruker hele januar på å jobbe med mål og ønsker for 2018 vil året lettere bli som du vil ha det. Nyttårsforsett er enkelt å skrible ned på en lapp, eller enda enklere: ytre et par setninger til en venn eller mentalt. Dog, kanskje ikke veldig virkingsfullt.

Virkelige endringer behøves å jobbe med. Derfor har Ingefær i år januarspesial, hvor jeg har snakket med ulike eksperter som gir oss kunnskap, konkrete råd og en oppgave på slutten av hver episode som gjør at du kan omgjøre kunnskap til praksis og ha mulighet til å virkelig jobbe med ulike deler av livet.

Jeg gleder meg skikkelig til å dele!

Januarspesial har IKKE fokus på slanking og kalorier, ei heller konkrete treningsmål, mål på jobben, etc. Det januarspesial gir deg er overordnet arbeid, som kan implementeres på de områdene i livet du vil jobbe med. Vil du gå ned i vekt, bør du lytte på januarspesial. Vil du dra tresifret i markløft og er noen kilo fra nå, bør du lytte til januarspesial. Vil du skifte jobb eller klatre på karrierestigen, bør du lytte på januarspesial.

Første episode kommer på mandag. Den handler om egenkjærlighet. Før du tenker hippie, eller at det ikke er noe for meg, skal jeg si deg noe: etter over to år med Ingefær podcast har jeg innsett at egenkjærlighet er roten til alt godt. Vi skal leve med oss selv hele livet, livet består av premiere hver dag (vi har ingen prøverforestilling) – så det aller beste er å elske seg selv. Gjør vi det, tar vi bedre valg i livet og livet blir bedre. Derfor.

Om du har lyst til å dele oppgavene med andre på Instagram, gjør du det med hashtaggen Ingefærjanuar2018. Jeg skal selv jobbe med oppgavene og dele. Har du lyst til å dele med meg, sender du meg melding på Instagram eller en mail. Jeg gir feedback om ønskelig!

Vi høres på mandag, jeg håper dere virkelig får utbytte av januarspesial!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!