Ingefær kickstarter det nye året med januarspesial slik at ditt 2018 blir så godt som mulig! Første episode handler om egenkjærlighet.

Over to år med Ingefær har lært meg at egenkjærlighet er essensielt for helsen. Handler vi i kjærlighet til oss selv gjør vi bedre valg, har bedre adferd rundt helse og jeg er sikker på at vi også har det bedre i livet. Dessverre er det jo slik at livet aldri har en prøveforestilling – hver dag er en premiere. Da er det jo fint å ha seg selv med på laget.

Gjest er psykolog Kristina Moberg, som har gjestet Ingefær før. I episoden får du vite hva egenkjærlighet er, hvorfor det er viktig og hvordan vi kan bli glad(ere) i oss selv. På slutten av episoden gir Kristina oss en oppgave, som du kan jobbe med til neste episode. Del på instagram med hashtaggen ingefærjanuar2018, eller kommenter på min instagram, eller send meg en mail. Om du ønsker, gir jeg gjerne tilbakemelding!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast-app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Ingefærs januarspesial skal gi deg kunnskap og verktøy til å gjøre 2018 det best mulige året for akkurat deg. Vi gir deg overordnet perspektiv slik at du kan bruke verktøyene til de områdene i livet du ønsker å fokusere ekstra på, det være seg jobb, helse, relasjoner eller noe helt annet.

(Bilde tatt herfra)

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!