Hvis du trenger en ekstra kickstart i januar kan MyoBurn være noe for deg.

Reklame/inneholder adlinks

Ukens sponsor av Ingefær podcast er MyRevolution og ukens produkt er det nylanserte MyoBurn.

MyoBurn inneholder ekstrakt fra grønn te, kaffe, koffein og ekstrakt fra chilipepper som skal jobbe sammen synergistisk for best mulig effekt. Koffein og chilipepper-ekstrakten kan blant øke forbrenningen din og virkestoffet EGCG fra grønn te kan for eksempel bidra til å stabilisere blodsukkeret. Til sammen kan MyoBurn gi en kickstart, for deg som ønsker det!

Fordi MyoBurn inneholder koffein, anbefales det å starte med en pille for å sjekke toleransen din før du eventuelt øker. Personlig er jeg forsiktig med koffein – etter at jeg roet ned på kaffeforbruket i 2017 merker jeg fort om jeg drikker for mye koffein, så jeg har ikke testet MyoBurn enda. Jon, derimot, tar jevnlig.

Bestiller du MyoBurn i dag får du det innen en til tre virkedager! Klikker du hjem for eksempel MyoCollagen og MyoGreens i tillegg får du virkelig en kickstart på året!

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!