I Ingefærs januarspesial del to blir vi klokere på egen adferd rundt helse, slik at vi kan gjøre litt bedre i år enn i fjor!

Jeg synes det er svært interessant at de aller fleste av oss vet hva som er bra for helsen å gjøre – men så gjør vi det ikke. Jeg er også slik – daglig. Sukk. Gjest Bergljot Rosvoll, som var gjest i episode 3 av Ingefær, forklarer oss hvorfor og gir oss praktiske råd om hvordan vi kan tilrettelegge for bedre adferd og spille oss selv til suksess. Vi snakker ikke kun om adferd rundt egen helse, men adferd i livet – så om du er en av de som har perfekt helseadferd har du sikkert forbedringspotensiale på andre områder, ergo er episoden for deg og!

På slutten av episoden får du en oppgave jeg anbefaler deg å gjøre. Hvis du vil dele eller snoke på andre, bruker du hashtaggen ingefærjanuar2018Instagram. Jeg legger ut mine svar på oppgavene på Instagram også! Send meg mail om du ønsker det i stedet, jeg kan om du vil gi tilbakemelding.

Aktuelle linker som Bergljot og jeg snakker om:

Du har tre valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!