Har du vaner du ønsker å etablere eller forbedre? Da er Ingefærs januarspesial nr. 3 noe for deg. I episoden får vi tre konkrete tips til hvordan få gode vaner.

I de to foregående januarspesial har vi snakket om egenkjærlighet og adferd rundt helse. Ukens gjest er Ole A Haslestad, som har gjestet Ingefær før og snakket om vaner. Han har også gitt ut en bok om temaet, med tittelen 21 dager.

Vi har kommet til uke tre av Ingefærs januarspesial. I de to foregående har vi snakket om egenkjærlighet og adferd rundt helse, i dag skal vi snakke om vaner.

Så en tanke, høst en handling. Så en handling, høst en vane. Så en vane, høst en karakter. Så en karakter, høst din skjebne.

Selv liker jeg tanken om at vaner – og uvaner – er summen av enkeltstående valg. Du er med andre ord bare en handling unna en bedre vane, og gjør du feil, må du prøve igjen.

I denne episoden gir Ole deg tre trinn til gode vaner før vi til slutt gir deg en oppgave å jobbe med denne uken. Gjør du denne oppgaven, og de to foregående, er jeg sikker på at du er rustet til å få et best mulig 2018. Men husk – å evaluere jevnlig øker sjansen for god måloppnåelse. Del gjerne oppgaven på instagram med hashtaggen ingefærjanuar2018.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast-app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!