Det nye året starter for mange, også meg, med et ønske om å trene mer eller trene bedre. Jeg kan røpe at det har blitt med ønsket. Derfor trenger vi ukens episode av Ingefær: hvordan og hvorfor klemme inn trening i hverdagen.

Gjest er Annema Refsnes (og hunden til Annema et par ganger), som har gjestet Ingefær før og snakket om mammakropp og gravidtrening og barseltiden. Jeg inspireres nesten daglig av Annema på Instagram og tenker at en gang, en gang skal jeg bli like sterk som Annema. Flere av øvelsene hun gjør med to kettlebells er nemlig rimelig tunge …

I denne episoden av Ingefærs januarspesial snakker Annema om hvorfor vi bør trene i hverdagen (for det er alltid greit med en påminner), og hun gir oss tips til hvordan få trening til å bli en vane. Sett kunnskapen til Annema sammen med rådene du fikk fra de to foregående episodene av Ingefær, for eksempel! Annema gir oss også gode øvelser som vi kan gjøre hvorsomhelst og gir oss en treningsøkt som alle kan gjennomføre – på ulikt nivå. Jeg skal ta økten i løpet av uken, du ser det på Instagram med hashtaggen Ingefærjanuar2018.

Du har tre valg for å høre episoden

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!