instastorybilder gir så mange ønsker om oppskrift som når jeg lager gurkemeielatte. Her er endelig oppskriften!

Inneholder en adlink

Gurkemeielatte, eller gull-latte som det også kalles, er en næringsrik, smakfull og beroligende drikk som jeg har dilla på om dagen. Gurkemeie skal være betennelsesdempende, allergidempende, immunboostende og regulere blodsukkeret. For at stoffene i gurkemeie skal bli tatt lettere opp, anbefales det å ha litt pepper i det du har gurkemeie i.

Gurkemeielatte kan lages med vanlig melk, nøttemelk eller havremelk. Jeg foretrekker mandelmelk, men har du ikke intoleranse mot melk ville jeg brukt økologisk h-melk for å få alle de gode næringsstoffene som tross alt finnes i vanlig melk. Jeg tilsetter dessuten kollagen for ekstra næring og for å gjøre tarmene mine, huden, håret og neglene fornøyd. Mer om kollagen leser du her! Jeg bruker kollagen så og si hver dag.

Honningen jeg bruker er laget rett borti høgget her jeg bor. Merker jeg at jeg er litt «under the weather» bruker jeg litt manucahonning også. Gurkemeien jeg bruker er Urtekram sin økologiske.

Vel, nok snakk – her er oppskriften. Slump – du får selv se hvor søtt du vil ha den og hvor mye gurkemeiepulver du liker å ha i.

Gurkemeielatte

  • 2 dl valgfri melk
  • ca 1 ts gurkemeie
  • Et godt drag med pepperkverna
  • Litt kanel
  • Evt 1 ts kokosfett
  • 2 ts kollagen
  • Honning

Varm forsiktig opp under omrøring og drikkes med en gang!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!