Rein Styrke er naturens multivitamin som holder deg frisk i kroppen og i toppen. 

Annonse/adlinks

Jeg tar noen få, faste tilskudd og Rein Styrke er ett av disse. Så og si hver dag tar jeg noen kapsler enten til frokost eller til kvelds og jeg kommer ikke til å slutte.

Rein Styrke er tørket reinlever i kapsel. Lever er noe av det mest næringsrike vi kan spise, men har ufortjent dårlig rykte synes jeg. Selv lager jeg hjemmelaget leverpostei med ujevne mellomrom. Elly elsker å spise leverposteien rett fra ovnen med teskje. Da jeg var liten var det beste jeg visste å få servert mormors levergryte med fløtesaus som jeg moste potetene i. For et festmåltid!

Lever inneholder jern og vitamin C. Vitamin C bidrar til økt opptak av jern. Lever er dessuten en god kilde til for eksempel folat, b12, selen, aminosyrer, vitamin A og vitamin D.

Ikke alle er så glad i lever som jeg, og for dere er altså Rein Styrke redningen. All den gode næringen til lever som du kan ta som vanlig pille og svelge med vann. Du kan også blande inn et par kapsler i tacokjøttdeigen på fredager, i smoothien til barna dine, eller på andre måter snike det inn i hverdagskostholdet til familien.

Rein Styrke bestilles på nett og er en abonnementsordning. Det synes jeg er supergreit, for hver måned kommer det et par poser i postkassen min uten at jeg trenger å tenke på det, og jeg går aldri tom. Bruker du koden 1008, får du 50 prosent på første bestilling slik at du kan teste det en måned. Jeg tror du blir hekta. Jeg har brukt det jevnlig i godt og vel to år nå og kommer ikke til å slutte.

Rein Styrke er laget av leveren til friske reindyr på Finmarksvidda. Leveren tørkes før det kapsles inn for hånd i gelatinkapsler. Produktet er utviklet av Gry Hammer og samiske Ellen Cecilie Triumf.

Ble du nysgjerrig? Les mer på FAQ-en hos Rein Styrke og bruk koden 1008 for 50 % rabatt på første kjøp!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!